İş TeknolojileriTeknoloji

2022 yılının 5 teknoloji uygulaması! İşletmeniz için 5 uygulama!

2022 yılının 5 teknoloji uygulaması! En çok kullanılan 5 ücretsiz uygulama!

2022 yılının 5 teknoloji uygulaması! En çok kullanılan 5 ücretsiz uygulama nelerdir? 2022 yılının 5 teknoloji uygulaması ne işe yarar? İşte detaylar.

Her modern işletme, işbirliği yapmak, veri transferleri yapmak, veri analizi yapmak, envanter seviyelerini kontrol etmek ve çok daha fazlası için teknoloji uygulamalarına güvenip tercih etmektedir.. Bununla birlikte, birçok uygulama pahalıya mal olabilir ve bu rekabet piyasası içerisinde bulunan daha küçük, yeni işletmeleri pazarda dezavantajlı duruma getirebilir.

Neyse ki küçük işletmelerinde kendi reklamlarını yapmak ve diğer işlemler için finansal olarak zorlanmayacağı ve piyasada mücadelesini kolaylaştıracak ücretsiz uygulamalar var. 2022 yılının 5 teknoloji uygulaması! İşletmeniz için 5 güzel uygulama! Artık işletmenizi büyütmek, yeni müşterilere ulaşmak ve bunun gibi pek çok işi yapabileceğiniz uygulamaların ücretsiz alternatifleri var, peki bu uygulamalar neler gelin yakından inceleyelim.

2022 yılının 5 teknoloji uygulaması nelerdir, ne işe yarar?

CANVA 

2022 yılının 5 teknoloji uygulaması olan ilk uygulamamız Canva. Eğer içerik görseli hazırlamanız gerekiyor ya da sosyal medya postlarınız için grafik tasarım işleriniz varsa Canva en iyi ücretsiz platformlardan biri olarak önerebiliriz. Pazarlama kampanyalarınız dahil bütün görselleri oluşturabileceğiniz bir platformdur. Kısacası, Canva 100’den fazla farklı tasarım türü ve 250.000’den fazla ücretsiz tasarım şablonu içeren ücretsiz bir çevrimiçi grafik tasarım aracıdır.

GoToMeeting

Önünüzde bulunan süreçte çok fazla görüntülü arama yapmanız gerekiyorsa GoToMeeting karşına çıkabilecek en iyi uygulamalardan biridir. Uzaktan çalışan veya hibrit çalışan personellere sahipseniz, ofis içi ekip üyeleriniz varsa, GoToMeeting ücretsiz ve kolay bir şekilde toplantılar düzenlemenize olanak tanımaktadır. Ücretsiz olarak üç ayrı katılımcıyla 40 dakika kadar görüşme yapabilmenize olanak tanıyor. Elbette diğer programlar kadar çok olmasa da ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz ideal bir programdır.

Hoot Suite

HootSuite, ücretsiz sosyal medya pazarlama uygulamasıdır. Pazarlama lideri Marilyn Zubak uygulama için, “Basitçe söylemek gerekirse, HootSuite sosyal medya gönderilerini planlamanıza olanak tanır, böylece her yeni duyuru veya blog bağlantısı koymanız gerektiğinde masanızda oturup manuel olarak “yayınla” düğmesine basmanıza gerek kalmayacaktır,” diyor. Daha da önemlisi HootSuite, Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest ve LinkedIn gibi tüm sosyal medya hesaplarınızı aktif olarak izlemenize olanak tanıyor. Bu sekmeleri sürekli açık tutmak yerine, reklam kampanyanızın ilerlemesini, kullanıcı takiplerini ve diğer ölçümleri izlemek için HootSuite’i kullanabilirsiniz.

Google Calender

Google Takvim mükemmel bir zaman yönetimi ve planlama teknolojisi aracı olarak adlandırılabilir üstelik ücretsiz. Bu uygulama, kolayca gezinilebilen bir takvim üzerinde hem etkinlikler oluşturmanıza hem de düzenlemenize olanak tanıyor. Bu takvim üzerinde ki etkinlikleri sadece siz kontrol etmek veya düzenlemek ile sınırlandırılmıyorsunuz erişimi olan personeller de bu düzenlemeleri yapabilmekte.

IFTTT (IF THIS THEN THAT)

2022 yılının 5 teknoloji uygulaması olan son uygulamamız ise IFTTT. IFTTT harika bir iş akış programı olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Uygulama ve programlama sürecinizin birlikte çalışmasına olanak tanımaktadır. Bu şekilde iş yerinizde verimliliği arttırmanız da olası olacaktır. Ücretsiz planı, Evernote’tan Dropbox’a, Twitter’a ve daha fazlasına kadar 700’den fazla farklı uygulamaya bağlanmanıza olanak tanımaktadır.

İşletmeler için 5 temel yazılım!

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu