Donanım ve Elektronik

2023 yılında Görebileceğiniz En Etkileyici 6 Telefon!

2023 yılında Görebileceğiniz En Etkileyici 6 Telefon Hangileri?

2023 yılında Görebileceğiniz En Etkileyici 6 Telefon! 2023 yılında Görebileceğiniz En Etkileyici 6 Telefon Hangileri? Gelin birlikte bakalım!

Apple’ın iPhone 15’i , OnePlus 11, Google Pixel ve daha fazlası önümüzdeki yıl teknoloji severlere sunulacak. 2022 yılının bitimine yaklaştıkça yeni yılda teknoloji dünyasına katılacak yeni telefonlar hakkında bilgiler açıklanmaya başlandı. 2023 akıllı telefon endüstrisini tam olarak harita halinde sunamıyor olsak da Apple, Google ve Samsung gibi teknoloji devleri çoğunlukla her yıl büyük lansmanlar ile duyuru yoluyla önümüzde bulunan yıl için açıklamalar yaptıkları için makul tahminler yapılabiliyor.

Bunlara örnek vermek gerekirse iPhone, 15 serisi ile muhtemelen ilk kez USB-C şarjı ile önümüzdeki yıl sunulacak gibi görünüyor. Yapılan lansmanlar akıllı telefon sektörünün 2022 yılında küçük ama önemli adımlar atmasının sonrasında gelecek büyük başlangıçlar için mükemmeldi. Bu yıl yapılan en etkili gelecek adımlarından biri iPhone’ un acil durumlar ve araba kazaları tespiti üzerine uydu bağlantısını kullanması gibi. Bu gibi kazanımların yanı sıra yapılan raporlamalar ve söylentiler ile birlikte 2023′ te görülmesi muhtemel yeni telefonlar neler haydi başlayalım.

2023 yılında Görebileceğiniz En Etkileyici 6 Telefon!

Apple iPhone 15 serisi

Apple‘ın yeni iPhone serileri genellikle Eylül ayında piyasaya çıkarılıyor. 2023 yılında da bu şekilde olacağını tahmin ediyoruz. USB-C şarjı iPhone cihazları için olacak en büyük yeniliklerden biri. Avrupa Birliği teknolojide piyasa eşitliği ile ilgili kısa süre önce getirilen madde ile ilgili 2024 yılına kadar USB-C şarjını bütün akıllı telefonların kullanmasını zorunlu kıldı. Ancak bu değişiklik sadece Avrupa modeli olarak mı yoksa global bir model olarak mı dağıtılacağını henüz öngöremiyoruz.

Samsung Galaxy S23 serisi

Söylenenlere göre Samsung‘un Galaxy S23 modeli, gelenekselliğinin biraz daha dışına çıkarak kamera ve tasarımında büyük değişiklikler yaşanabilir. İddiaya göre 200 megapiksel ana kamera ile çıkacağı söylenenler arasında. Bu Samsun’un son kamerasının sahip olduğu 108 megapikselden sonra büyük bir değişim ve sıçrayış olacak! Bir önceki modelinde olan çıkıntılı lenslerin de olmayacağı yönünde sızdırılan bilgiler bulunmakta. Son yıllarda kamera konusunda büyük rekabet yaşanıyor bu da heyecan verici. Üstelik kameranın çıkıntılı görünümünün ortadan kalkması zarif bir tasarım olacağını düşündürüyor!

Google Pixel 7A

Pixel  7’nin daha ucuz bir sürümü olacağı öne sürülen 7A lansmanı önümüzdeki yıl ilkbahar veya yaz olacak gibi görünüyor. Söylenenlere göre telfon 90 Hz’ lik bir yenileme hızına sahip. Bir başka kaynağa göre ise Pixel 7A, Pixel 7 ve 7 Pro’ya güç veren Tensor G2 işlemcinin yanında geniş veya ultra geniş sensörler içeren bir kamera kurulumunu da içerisinde barındırıyor olacak. CNET Editörleri Seçimi ödülünü almış ve aynı zamanda 500 doların altında satışa sunuluyor oluşu fiyat performans ürünü olmasının yanında Samsung ile rekabete gireceğini düşündürmekte.

2023 yılında Görebileceğiniz En Etkileyici 6 Telefon Hangileri?
2023 yılında Görebileceğiniz En Etkileyici 6 Telefon Hangileri?

Google Pixel 8 serisi

Hakkında çok fazla açıklama ya da bilgi sızıntısı olmamasının yanı sıra 8 serisini, Google’ın yeni nesil çiplerinin içerisinde oluşu geleceğe bakış atmak için ortam oluşturmasıyla heyecan verici kılıyor. Google bundan sonra işleri hangi boyuta taşıyacak akıllı telefon takipçilerini heyecanlandırıyor gibi görünüyor.

Samsung Galaxy A54 5G

Hakkında çıkan bir kaç sızıntı ile üçlü kameraya sahip olacağı edilen bilgiler arasında. Pek bir bilgi paylaşılmasa da beklentilerin bu seri için global de yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

OnePlus 11

OnePlus 11 5G Önümüzdeki yıl içerisinde diğer birkaç model ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Sızdırılan bilgilere göre şirketin bu modelinde yaptığı en büyük değişikliklerden bir tanesi dairesel kamera modülü. Çarpıcı bir görünüme sahip olacağını tahmin etmek pek zor değil. Elde edilen diğer bilgilerde yeni Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 16 GB’a kadar Ram’e ve 100 Watt şarjlı 5.000 mAh bataryaya sahip olacağı aktarılıyor. Kamerası 50,48,32 megapiksel sensör içereceği konuşulanlar arasında.

Nvidia RTX 4070 Ti, Sırbistan’da Görücüye Çıkarıldı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu