Teknokent Projeleri

2023 Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi Zirvesi Gerçekleşti!

ATAP liderliğinde gerçekleşen zirve başarıyla tamamlandı.

29 Kasım günü gerçekleştirilen birinci Eskişehir Teknoloji Geliştirme Zirvesi programı dolu dolu bir programla tamamlandı. ETGB’de faaliyet gösteren firmaların ürünlerinin de fuar alanında yer aldığı zirvede açılış konuşmalarını ATAP Genel Müdürü Sayın Dr. Sedat Telçeken, ATAP Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Metin Saraç ve EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nadir Küpeli gerçekleştirdi.

Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi Zirvesi

Zirvede ilk gerçekleşen panelin konusu ” Girişimcilikte Kamunun Rolü ve Ulusal Uluslararası Destek Mekanizmaları” idi. Bu konu ile ilgili oturumu gerçekleştiren isimler arasında KOSGEB AB Koordinatörü Neriman Pınar Işın, Tübitak TEYDEB Başkan Yardımcısı Dr. Alp Eren Yurtsever, KOSGEB Daire Başkanı Dr. Mehmet Görkem Gürbüz, Ticaret Bakanlığı İhracat G. M. D. Başkanı Pınar Aslan  bulunurken moderatörlük görevini ATAP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ender Suvacı üstlendi.

Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi Zirvesi

Öğle arasından sonra gerçekleşen panelin konusu ise “Teknoloji Geliştirme Bölgelerinin Bugünü ve Yarını” oldu. Oturumda bulunan konuşmacılar arasında İTÜ Teknokent Genel Müdürü Prof.Dr. Atilla Dikbaş, Cyberpark Genel Müdürü Faruk İnaltekin, ODTÜ Teknokent Genel Müdürü Serdar Alemdar, OSTİM Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya Çağlar yer alırken oturumun moderatörlüğünü ATAP Genel Müdürü Dr. Sedat Telçeken gerçekleştirdi.

Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi Zirvesi

Paneller ve teknolojinin gelişimi hakkında ilk kez gerçekleştirilen Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi Zirvesinde olanlar sadece oturumlarla sınırlı kalmadı. İki farklı panelin gerçekleştiği bu zirvede Başarılı ATAP Girişimcileri Ödül ve Takdim Töreni gerçekleşti.

Redmi Watch 4 ve Buds 5 Pro Çıktı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu